Недоказаното днес не значи, че то не съществува.

Subscribe to me on YouTube

Тайни и загадки Енергийна география България Пирамиди в България Пирамиди в България - местността Урдините езера в планината Рила
Четвъртък, 15 Август 2013 11:53

Пирамиди в България - местността Урдините езера в планината Рила

Написана от 

снимки: Ваня Борисова

Здравейте, скъпи читатели на любимият за всички нас електронен вестник ХАРМОНИЯ И СВЕТЛИНА.
Специално за изследователите на непознатото, неизвестното, мистичното и необяснимото създаваме тази рубрика - ПИРАМИДИ В БЪЛГАРИЯ.
Ще чакаме вашите снимки на естествени образувания или изкуствени творения, както и предположения за това, дали в България има пирамиди, как са създадени, от кого, преди колко време и защо. Във всеки един от нас живее изследователят, откривателят, мистикът, създателят на истории, пазителят на легенди и митове. Познанията ни по традиционна история ще ни помогнат да сътворим нашите теории за пирамидите в България. Според един известен изследовател археологията и най-древната история са 20% факти, 30% предположение и 50% приказка. Предизвикваме ви да събудите търсачът във вас - "Индиана Джоунс", който ще направи най-невероятните открития през вашите очи, способни да видят вълнуващи неща по нашите земи. Изпращайте ни вашите снимки и тълкуванията си под формата на разказ, приказка, легенда, мит и ние ще ги публикуваме на страниците на вестника в новата ни рубрика ПИРАМИДИ В БЪЛГАРИЯ. Желаем ви Успех!

Последно променена в Понеделник, 19 Август 2013 16:07
Езотеричен вестник Хармония и Светлина

Уеб сайт: www.ezoterikabg.com Е-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Банер

Магазин

Банер
Банер
Банер

Дарение

Фаза на Луната