Недоказаното днес не значи, че то не съществува.

Subscribe to me on YouTube

Събития Рожден ден на Академия на мистериите "Мадара"

Рожден ден на Академия на мистериите "Мадара"

Написана от 

11.08.2018 в хотел Кирека

Здравейте,приятели! ЦИО и Академия на Мистериите ви канят да участвате в отпразнуването на 9-ти Рожден Ден на Академията, на 11 август 2018 в хотел "Кирека" в НИАР "Мадара".

Събираме се в хотела в 10:00 часа сутринта. Желаещите да нощуват в хотел Кирека, могат да се обадят на администраторите на тел. 089 479 2299 - Албена или Живко. Таксата за 1 човек в двойна стая е 20,00 лв на вечер. Информирайте ги, че сте от Академията и се записвате за Рождения Ден.

Следва разходка до голямата чешма над хотела, където ще проведем различни лечебни практики използвайки енергийни системи, махало и тибетски купи.

Между 13:00 и 15:00 часа време за обяд и почивка.

В 15:00 часа ще започнем цикъл лекции за: восъколеене, изчистване на аурата със свещ и молитва, каква е разликата между леене на куршум и восък; радиестезия, махала, багети - теория и практически насоки. До кога е отворен Лъвския портал на времето и как да се възползваме от него.

Празничната вечеря ще започне в 19:30 часа в ресторанта на хотела. Всички, които се чувстват съпричастни с нашата мила Академия са поканени да участват. Ще ви очакваме!

На 12.08.18 в неделя ще продължим с беседи и срещи до обяд, когато ще закрием мини семинара-среща-рожден ден.

Очакваме ви!


Езотеричен вестник Хармония и Светлина

Уеб сайт: www.ezoterikabg.com Е-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Банер

Магазин

Банер
Банер
Банер

Дарение

Фаза на Луната