Недоказаното днес не значи, че то не съществува.

Subscribe to me on YouTube

Събития Голям лечебен ангелски ритуал

Голям лечебен ангелски ритуал

Написана от 

Пролетта е на прага ни и ние сме готови да я посрещнем както подобава.

Нека отворим нашите сърца, нека бъдем добри и щедри, нека даряваме всички около нас с искряща, любяща светлина, извираща от душите ни. И колкото повече даваме, толкова повече ще умножаваме нашата сила, толкова повече Любов ще има в нас, за нас и в света около нас!

Заповядайте на пролетния Голям Лечебен Ангелски Ритуал на 18 март (събота) от 10 часа, в Регионална библиотека "Стилиян Чилингиров" - Шумен. Ние от Академия на Мистериите® ”Мадара” имаме мощен потенциал в лицето на много Мастери, владеещи Енергиите Рейки, Сейким, Каруна Рейки, Теате, Секхем и Ангели, които с радост ще предадат ангелската лечебна енергия до всички, които имат нужда от нея за изцеление и хармонизиране.

Академията кани своите академици, които имат капацитет за активно участие да се включат в ритуала, за да направим Дар за нашия град и сътворим феерия от Светлина, Космическа Енергия и Ангелска Любов в едно незабравимо преживяване. То ще умножи любовта в сърцата и нежно ще излекува раните в телата и душите ни.

За допълнителна информация и записване за участие, моля, обръщайте се към Росица Тричкова, тел. 089 783 6470, е-mail: rosi_shu@abv.bg

Моля, поканете Вашите приятели, познати и роднини да се насладят на този невероятен празник.

Входът ще бъде свободен, като всеки, който желае ще може да направи дарение за Духовна Академия на Мистериите "Мадара".Езотеричен вестник Хармония и Светлина

Уеб сайт: www.ezoterikabg.com Е-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Банер

Магазин

Банер
Банер
Банер

Дарение

Фаза на Луната