Недоказаното днес не значи, че то не съществува.

Subscribe to me on YouTube

Холистична медицина Енергийни системи Рейки Рейки Микао Усуи и Тибетско
Петък, 29 Април 2011 09:00

Рейки Микао Усуи и Тибетско

Написана от 

Рейки е японска техника за канализиране на Универсалната Жизнена енергия. Думата Рейки се използва и като определение за “Натурална Система за Лечение Усуи “ в чест на този, който я е преоткрил – японеца Микао Усуи преди повече от един век.

Рейки не е религия. Всеки един може да бъде посветен (синтонизиран) с тази енергия и става неин чрез коронарната или сърдечната си чакра. Преминавайки през него, енергията се разпространява като безвъзмездна божествена любов и се предава чрез ръцете му на хора, животни и растения, като по този начин им помага да се излекуват. Самият процес на лечение е резултат от балансирането, прочистването и хармонизирането на телата им. Отличен лечебен метод за лекуване на стрес, успокояване на физическа болка и за всички видове физически и психически болести.

Тъй като нашите физически тела са съставени от енергия и знаейки, че там където има енергия има промени, канализирайки енергия чрез тялото си за нас или за някой друг ние помагаме за протичането на промени, които довеждат до излекуване. Рейки е много ефикасна система за лечение. Енергията Рейки е напълно безопасна и помага на всички – от бебетата до хора в дълбока старост. Ако работим с енергията Рейки, никога няма да изтощим жизнената си енергия.

Рейки успокоява бързо физическата болка.

Практиката Рейки е съставна част от алтернативните терапевтичните практики признати от МЗО (Международната Здравна Организация).

Последно променена в Понеделник, 29 Август 2011 14:04
Езотеричен вестник Хармония и Светлина

Уеб сайт: www.ezoterikabg.com Е-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Банер

Магазин

Банер
Банер
Банер

Дарение

Фаза на Луната