Недоказаното днес не значи, че то не съществува.

Subscribe to me on YouTube

Автори д-р Бисер Господинов
д-р Бисер Господинов

д-р Бисер Господинов

Д-р Бисер Господинов е завършил медицина в Москва през 1991 г. специалност коремна хирургия. Известно време работи по специалността, но след като се сблъсква с така наречената съвременна медицина, която според него вече не лекува, а само обезболява и подтиска симптоматиката, се отдава на нетрадиционните методи на лечение като: лечебно гладуване, уринотерапия, правилно хранене, билко лечение, водо лечение, лечение с минерала зеолит, био добавки, хомеопатия. Д-р Господинов диагностицира и с апаратурата "ОБЕРОН". Тя извършва цялостна диагностика на всички системи и органи на организма и с нейна помощ освен, че диагностицира, извършва и лечебни процедури.

Неговото мото в живота е - ако не можеш да помогнеш, поне не вреди.

Е-мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Понеделник, 07 Май 2012 12:22

Зеолит

Скъпи посетители,

На тази страница може да поръчате Зеолит от д-р Бисер Господинов. Цената на 1 кг. е 25 лв. (разфасовките са по 0.5 грама - на камъни и на прах). Поръчката ще Ви бъде доставена с куриер за Ваша сметка. Плащането става с наложен платеж (на куриера).
Повече информация за Зеолита

Поръчка на Зеолит
Вашето име *
Адрес за доставка *
Телефон за връзка *
Колко килограма желате? *
Код за верификация *

Понеделник, 07 Май 2012 11:12

Зеолит

Зеолит (на гръцки: zein, "завирам"; lithos, "камък") е минерал, който има микро-пореста структура. Терминът бива първоначално създаден през 18-ти век от шведския минералог Алекс Фредрик Кронщедт, който го е наблюдавал.

Банер

Магазин

Банер
Банер
Банер

Дарение

Фаза на Луната