Недоказаното днес не значи, че то не съществува.

Subscribe to me on YouTube

Academia Madara Езотериката и духовноста – животот во нова димензија

Преведи с Google Translate

Събота, 15 Септември 2012 09:47

Езотериката и духовноста – животот во нова димензија

Написана от 

Прва Алтернативна Научна Конференција со меѓународно учество

Прва Алтернативна Научна Конференција со меѓународно учество

на тема

ЕЗОТЕРИКАТА И ДУХОВНОСТА – ЖИВОТОТ ВО НОВА ДИМЕНЗИЈА,

која ќе се одржи на

6–7 октомври 2012г.

во Регионалната библиотека "Стојан Чилингиров" во гр.Шумен

и Државниот историско-археолошки резерват "Мадара"

Теми на презентациите:

  • Здравјето - наш избор и одговорност – Алтернативни (холистички) и енерговибрационни терапии, рекреација и обновување.
  • Непозната Бугарија и Кодот кон иднината - Богатото духовно наследство на античките култури во нашите земји, потеклото на Бугарите и нивната улога во историјата на човековата цивилизација.
  • Нови парадигми во човечките односи – техники и пракси за успех.
  • „На патот кон Вишиот Јас”. Езотерични патувања и духовни правци во Бугарија и во светот.
  • Енергетско- вибрациски слики со позитивен ефект.

Организатор-Академија на Мистериите „Мадара”

Во соработка со Регионалниот историски музеј - Шумен
и Регионалната библиотека "Стојан Чилингиров" во гр. Шумен

conference2012@ezoterikabg.com

 

 

 

 

Последно променена в Събота, 15 Септември 2012 09:53
Езотеричен вестник Хармония и Светлина

Уеб сайт: www.ezoterikabg.com Е-мейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Банер

Магазин

Банер
Банер
Банер

Дарение

Фаза на Луната